Grote villa ter renovatie in San Jaime

Ref. VB604
375.000€

Te renoveren villa te koop in Benissa, San Jaime.

Grote villa gelegen in de gewilde omgeving van San Jaime Moraira en is een ideale woning om te renoveren tot een groot huis. Gelegen op een vlak perceel in de urbanisatie van San Jaime. De woning heeft drie grote slaapkamersen heeft de master bedroom een en-suite badkamer en is er een grote douche voor de twee andere slaapkamers. 

Bij binnenkomst in de woning is er een grote ingesloten naya die toegang geeft tot het woongedeelte. Een zeer grote woonkamer en eetkamer geven toegang naar een open keuken. Op ditzelfde niveau liggen de slaapkamers.

Op de benedenverdieping vinden we een grote geïntegreerde garage en een groot apart gastenverblijf met toegang naar het zwembad en terrasgedeelte.

Deze woning heeft renovatie nodig, maar is een ideale kans om een woning te kopen op een goede lokatie voor een zeer goede prijs.

 

* This website and images have been made for commercial purposes, the consumer is warned that the information and images contained in the website or any other information media, may suffer variations throughout the execution of the work object of this real estate promotion or contain elements that do not coincide with the final product. Therefore, this information and images do not constitute, under any circumstances, offer or have any contractual effect. *
Type:
Villa
Plaats:
Benissa
Gebied:
San Jaime
Uitzicht:
Uitzicht op bergen
Perceel:
1.000 m²
Bebouwing:
334 m²
Slaapkamers:
3 + 2
Badkamers:
2 + 1
Woonkamers:
1
Eetkamers:
1
Keukens:
Open
Gebouwd in:
1975
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Woonkamers:
1
Eetkamers:
1
Keukens:
1
Reageer op deze woning
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie