Villa met panoramisch uitzicht op zee in Cap Blanc

Ref. VB0266
1.400.000€

Villa met panoramisch uitzicht op zee te koop in Moraira, Cap Blanc.

Deze villa ligt tweedelijns aan de zee in Cap Blanc op een groot vlak perceel. Dichtbij alle voorzieningen en in een zeer gewenste zone.

Ingang naar de woning door de voortuin via een lange oprit met parkeerplaats voor vijf auto's een garage op het lagere niveau. Vanuit de garage vinden we een grote gym en grote ruimte met een pooltafel, opslag en werkruimte. Een trap leidt naar het hoofdniveau van de woning met drie grote slaapkamers en een badkamer en een master bedroom met en-suite badkamer en deuren die openen naar het zwembad.

Vanuit dit niveau is er toegang naar het bovenste niveau met een grote woonkamer, eetkamer, open keuken met achterterras en zeezicht. Het grote terras aan de voorkant heeft uitzicht over de baai van Moraira en is gedeeltelijk ingesloten en daardoor perfect om hier het hele jaar te wonen. Het achterterras heeft nog een eetkamer en een bbq-gedeelte en vanuit het dakterras geniet je van een fantastisch 360 graden uitzicht op zee, over de baai van Moraira en naar de rots van Calpe en omliggend gebied.

Er is ook een verzonken jacuzzi op het niveau van het zwembad met buitenbar en keukengedeelte. De woning ligt zeer privé, heeft een 9 x 5 m zwembad en zeer mooie en onderhoudsvriendelijke tuin. Ook is er geleide airconditioning en centrale verwarming in de gehele woning.

 

* This website and images have been made for commercial purposes, the consumer is warned that the information and images contained in the website or any other information media, may suffer variations throughout the execution of the work object of this real estate promotion or contain elements that do not coincide with the final product. Therefore, this information and images do not constitute, under any circumstances, offer or have any contractual effect. *
Type:
Villa
Plaats:
Moraira
Uitzicht:
zeezicht
Perceel:
1.000 m²
Bebouwing:
300 m²
Slaapkamers:
4
Badkamers:
4
Woonkamers:
1
Eetkamers:
1
Keukens:
Nieuw
Verwarming:
Centrale gasverwarming
Zwembad:
Prive-
Garage:
Ja
Airconditioning:
Ja
Barbecue:
Ja
Zomerkeuken:
Ja
Oriëntatie:
Zuiden
Tuin:
Ja
Supermarkt:
300m
Restaurant:
750m
Zee:
30m
Centrum:
1.8km
Golfclub:
1.5km
Reageer op deze woning
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie