Renovaties in Moraira

Villas Buigues heeft zeer veel ervaring in het renoveren van woningen. Wij transformeren een woning tot in detail naar een prachtig huis. Alles wat u hoeft te doen is het vinden van een huis en wij doen de rest. Wij veranderen de woning hoe u het wilt zodat u een perfect huis krijgt in de stijl die u wenst, modern, ibiza-stijl, rustiek....

We zijn trots op ons gespecialiseerd en professioneel team en bieden u een project zonder enige stress en in korte tijd beschikt u over uw nieuwe woning. Wij helpen u vanaf de eerste tekeningen en geven u unieke ideeën en meningen over de transformatie van uw woning inclusief modernisering en luxe details: nieuwe keuken, badkamers, vloeren, isolatieverbeteringen, nieuwe water- en elektriciteitsleidingen. Of de verbouwing nu groot of klein is, geef uw woning in onze handen en voel het verschil.

Ook vindt u bij ons een grote selectie aan woningen in Moraira en kunt u uw droomhuis bij ons vinden. Vergeet niet dat we ook makelaar in Moraira zijn en helpen wij u de juiste woning voor u te vinden.

Zie enkele voorbeelden van gerenoveerde huizen

Koop uw huis tegen de beste prijs en we renoveren het naar uw wens.

Benimulsen Original
Benimulsen Modified
Benimulsen Original
Benimulsen Modified
Serre Original
Serre Modified
dakar Original
dakar Modified
Denk niet verder na! Koop uw huis tegen de beste prijs en renoveer naar uw wens. Contacteer ons

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie