Perceel · Moraira

10.000 m2 grondstuk te koop in Camarrocha

10.010 m2

Grondstuk te koop in Moraira, Camarrocha.

Een ideaal perceel voor het bouwen van een prachtige vakantiewoning of een permanente woning. Het perceel ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Moraira.

Er is een prachtig open uitzicht op het landschap en ook uitzicht op zee met een prachtige bergachtige achtergrond. Het gebied vóór het grondstuk is tot Groene Zone verklaard, dus er kan niets voor gebouwd worden dat het uitzicht zou belemmeren.

 

Algemene informatie

  • Perceel
  • Moraira
  • 10.010 m2

Plaats

* Deze website en afbeeldingen zijn gemaakt voor commerciële doeleinden, de consument wordt gewaarschuwd dat de informatie en afbeeldingen op de website of andere informatiedragers kunnen variëren tijdens de uitvoering van het werkobject van deze vastgoedpromotie of elementen kunnen bevatten die niet overeenstemmen met het uiteindelijke product. Deze informatie en afbeeldingen vormen dan ook in geen geval een aanbod en hebben in geen geval contractuele gevolgen. *

10.000 m2 grondstuk te koop in Camarrocha

VB610
350.000 €
Telefoon: +34 965 74 49 18

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie