Villa · Moraira · Benimeit

Verkoop. Villa in Moraira

411 m2
922 m2
4
4
Nieuwe moderne villa met zeezicht, zeer goed gelegen in een rustige buurt op slechts 2,5 km van de stranden en het centrum van Moraira.
Verdeeld over 3 etages vinden we op het gelijkvloers een slaapkamer met ensuite badkamer, een gastentoilet, moderne ingerichte keuken en een ruime woonkamer die leidt naar het terras (48m2) en het zwembad.
Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer, twee terrassen van 22m2 en een tweede gastentoilet.
In het souterrain bevindt zich een grote garage van 44m2 en buiten is er een carport en voldoende ruimte om meerdere voertuigen te parkeren.
KENMERKEN: Technal ramen met veiligheidsglas, complete keuken met elektrische apparaten van Siemens, badkamers en kranen van het merk Roca, LED verlichting, aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming, airconditioning via kanalen (koud en warm) door het hele huis, zonnepanelen, ingebouwde kleerkasten, elektrische rolluiken, binnenalarm, pre-installatie van buitenalarm en beveiligingscamera's, overloopzwembad van 12x4,5m, barbecue van 22m2, wasruimte, afgewerkte tuin met automatische irrigatie, automatische poorten. Energieclassificatie A. Op het zuiden gericht.

Algemene informatie

  • Villa
  • Moraira
  • Benimeit
  • 922 m2
  • 411 m2
  • 4
  • 4

Uitrusting

  • Ja

* Deze website en afbeeldingen zijn gemaakt voor commerciële doeleinden, de consument wordt gewaarschuwd dat de informatie en afbeeldingen op de website of andere informatiedragers kunnen variëren tijdens de uitvoering van het werkobject van deze vastgoedpromotie of elementen kunnen bevatten die niet overeenstemmen met het uiteindelijke product. Deze informatie en afbeeldingen vormen dan ook in geen geval een aanbod en hebben in geen geval contractuele gevolgen. *

Verkoop. Villa in Moraira

GH4906
1.450.000 €
Telefoon: +34 965 74 49 18

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie