Nieuwbouw · Moraira

Villa met fantastische ligging in Moraira

476 m2
1.366 m2
4
5

Luxe villa op slechts 100 m van de zee te koop in Moraira!

Dit project is erop gericht om een maximum aan comfort en gezelligheid te garanderen in overeenstemming met de wensen van de toekomstige eigenaars die persoonlijk comfort belangrijker vinden dan de materiële activa.

De villa is gelegen in een prestigieuze wijk van Moraira omgeven door groen en op slechts 100 meter afstand van de zee. Dit is de plek waar u kunt genieten van de zeebries, het geritsel van de bladeren, de geur van pijnbomen en vogelgezang direct bij u thuis. Opgemerkt moet worden dat Moraira een absoluut juweel is in de kroon van de Costa Blanca.

De villa is gebouwd op een perceel van 1.366 vierkante meter. De totale bouwoppervlakte bedraagt 476 m2. De villa is ontworpen met optimaal gebruik van elke vierkante meter. In de gehele villa is panoramische beglazing met Climalit technologie geplaatst en een speciale coating is aangebracht om de penetratie van ultraviolette stralen van de zon te verminderen en wordt de ruimte gevuld met de maximale hoeveelheid zonlicht. De grenzen van het interieur worden visueel weg gevaagd en de ramen verschaffen fantastisch uitzicht. Door het openen van de ramen wordt het interieurgedeelte gecombineerd met een terras en kunt u genieten van het belangrijkste voordeel van de regio - een geweldig klimaat!

Rekening houdend met het landschap van het perceel, is de villa ontworpen om te worden gebouwd op 4 niveaus - 3 woonverdiepingen en een dakterras:

De semi-ondergrondse verdieping heeft een garage, wasruimte, hal met een trap en een ruime kamer met natuurlijke verlichting die kan worden gebruikt als een fitnessruimte.

De begane grond is het hart van de villa. Een enorme woonkamer met een oppervlakte van meer dan 100 vierkante meter. Hier kunt u comfortabel uw tijd doorbrengen met familie en vrienden, zittend bij de open haard gemaakt van Italiaans marmer en versierd met onyx, kijkend naar het vlammenspel of genietend van live muziek, zoals een piano. U kunt ook banketten en diners organiseren, muzikanten uitnodigen en uw favoriete nummers aan de piano ten gehore brengen! Laat de meest levendige en unieke verlangens uitkomen!

In de woonkamer is er directe toegang tot het terras, uitgerust voor een comfortabele rust, waar u kunt ontspannen na een overheerlijk diner. De woonkamer en keuken zijn verbonden door de hal met daarin de binnentuin. De hal is open naar beneden die ervoor zorgt dat de maximale hoeveelheid zonlicht binnenkomt. De keuken heeft een oppervlakte van bijna 60 m2 en is er plaats voor een bijkeuken. In zo'n keuken zult u zich, na het bereiden van uw favoriete gerecht, een echte chef-kok voelen!

Op deze verdieping zijn er ook 2 slaapkamers. De oppervlakte van de master bedroom is meer dan 30 m2. Elk van de slaapkamers heeft een eigen badkamer, inbouwkasten en toegang tot het terras, waarnaast zich een groot rechthoekig zwembad en een groene ontspanningsruimte bevinden waar u zorgeloos kunt genieten van het zonnebaden.

Eerste verdieping. Op deze verdieping zijn er twee slaapkamers, elk van meer dan 20 m2 en met een eigen badkamer. Een van de slaapkamers heeft een inloopkast, de tweede heeft een inbouwkast. Dankzij panoramische beglazing en toegang tot een eigen terras vanuit elke kamer, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de eindeloze blauwe zee, groene heuvels, en majestueuze kliffen, waarmee de villa is omgeven. Op deze verdieping is er ook een open hal van boven naar beneden die de vloer vult met zonlicht en een lounge, waar u uw tijd alleen kunt doorbrengen en uw favoriete boek kunt lezen.

Het dakterras gelegen op het vierde niveau is een plek die een fantastisch uitzicht biedt, verbazingwekkende zonsondergangen en zonsopgangen waarvan u kunt genieten terwijl u baadt in de jacuzzi direct op uw dak. De ingerichte recreatieruimte stelt u in staat om onvergetelijke avonden en diners bij kaarslicht in de open lucht en onder de sterrenhemel door te brengen!

De goed ontworpen lay-out van het perceel maakte het mogelijk om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken en vinden we een zwembad van 56,50 m2, een lounge ruimte, een open terras en palmbomen.

De gevel is afgewerkt met natuurlijk hout als decoratief element dat de harmonieuze lijn volgt van de lichte kleuren waarin de villa is uitgevoerd. De terrassen zijn handmatig aangelegd met natuursteen en terrasplanken.
De toplocatie van de villa stelt u in staat om de beste plaatsen van Moraira op loopafstand te bereiken! Wandelend over de promenade zult u esthetisch genot ervaren om vervolgens, na gedineerd te hebben in een restaurant met onvergetelijk uitzicht op de Middellandse Zee, weer thuis te komen genietend van het feit dat u hier geen auto voor nodig heeft.

Moraira is een juweel van de Costa Blanca! Het is beroemd om zijn prachtige stranden met blauwe vlaggen die volledig zijn uitgerust voor gezinnen met kinderen, baaien met groene heuvels en turquoise water, en stranden met wilde kliffen, waar u kunt genieten van snorkelen, spearfishing of andere wateractiviteiten die u veel plezier zullen brengen!

In het centrum van Moraira ligt een jachtclub wat een voordeel is voor jachteigenaren of voor degenen die een jacht willen huren. De afstand tot de internationale luchthavens van Alicante en Valencia bedraagt respectievelijk 90 km en 120 km.

Door deze eersteklas villa te kopen krijgt u een plaats onder de zon in het beste gebied van de Costa Blanca en kunt u genieten van een comfortabele en afgemeten levensstijl op hoog niveau! Wij bouwen voor u!

Algemene informatie

  • Nieuwbouw
  • Moraira
  • 1.366 m2
  • 476 m2
  • 4
  • 5

Uitrusting

  • Ja
  • Ja

* Deze website en afbeeldingen zijn gemaakt voor commerciële doeleinden, de consument wordt gewaarschuwd dat de informatie en afbeeldingen op de website of andere informatiedragers kunnen variëren tijdens de uitvoering van het werkobject van deze vastgoedpromotie of elementen kunnen bevatten die niet overeenstemmen met het uiteindelijke product. Deze informatie en afbeeldingen vormen dan ook in geen geval een aanbod en hebben in geen geval contractuele gevolgen. *

Villa met fantastische ligging in Moraira

VB751
1.450.000 €
Telefoon: +34 965 74 49 18

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie