Villa · Benissa

Villa te koop in Benissa

250 m2
1.000 m2
4
2

Villa te koop in Benissa Costa.

Deze villa ligt slechts een korte wandeling van de jachthaven en van het restaurant aan de kust van Calpe/Benissa. De villa heeft prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de rots van Calpe. Aan de voorzijde een tuin met volwassen palmbomen. Aan de zijkant van de villa bevinden zich de terrassen en het zwembad met uitzicht op zee.

De villa heeft een onlangs gerenoveerde ruime keuken die leidt naar de living en eetkamer. De master bedroom is groot en heeft een en-suite badkamer. De master slaapkamer, woon- en eetkamer leiden tot het grote terras en genieten allemaal een schitterend uitzicht op zee. Beneden een ruime garage en een slaapkamer die eventueel veranderd kunnen worden in een apart gastenverblijf.

Algemene informatie

  • Villa
  • Benissa
  • 1.000 m2
  • 250 m2
  • 4
  • 2

* Deze website en afbeeldingen zijn gemaakt voor commerciële doeleinden, de consument wordt gewaarschuwd dat de informatie en afbeeldingen op de website of andere informatiedragers kunnen variëren tijdens de uitvoering van het werkobject van deze vastgoedpromotie of elementen kunnen bevatten die niet overeenstemmen met het uiteindelijke product. Deze informatie en afbeeldingen vormen dan ook in geen geval een aanbod en hebben in geen geval contractuele gevolgen. *

Villa te koop in Benissa

VB0088
850.000 €
Telefoon: +34 965 74 49 18

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie