Wie zijn we?

Uw vastgoed- en bouwbedrijf in Moraira

In Villas Buigues zijn we experts in de vastgoed- en bouwsector met meer dan 20 jaar ervaring.

OVER VILLAS BUIGUES

Villas Buigues kent het verschil tussen de woningbouw en het bouwen van huizen. Villas Buigues SL is een familiebedrijf gevestigd in Moraira - Teulada , met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bouw.

En Villas Buigues biedt een persoonlijke service aan elk van onze klanten en een afzonderlijk project voor elke woning. Onze grootste voldoening is om uw wensen uit te laten komen. Ons doel is om kwaliteit huizen te bouwen in Moraira, met speciale nadruk op het ontwerp en de bouw. Wij adviseren over de afwerking en materialen van begin tot eind en tot in de kleinste details.

We leren onze klanten kennen en dit helpt ons uw huis te personaliseren. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat alle werken volgens de hoogste standaard en afwerking worden uitgevoerd. Met zo'n belangrijke beslissing als uw huis, aarzel dan niet, vertrouw op onze ervaring. Wij zijn het enige bedrijf in de stad dat een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem heeft, toegespitst op milieu, gezondheid en veiligheid, ondersteund door het Technologisch Instituut van Bouw AIDICO.

2022 Villas Buigues Estate Agents in Moraira - All Rights Reserved

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie