Naverkoop

Uw vastgoed- en bouwbedrijf in Moraira

Ons werk eindigt niet met de verkoop van een huis en daarom hebben we een uitstekende dienst na verkoop zodat u zich volledig veilig voelt.

SERVICE NA VERKOOP

Niet alleen zullen wij u begeleiden en begeleiden gedurende het gehele aan- en verkoopproces, maar na de aankoop zullen wij u ook ondersteunen met een volledige dienst na verkoop, zodat u uw tijd kunt besteden aan het genieten van uw nieuwe woning.

De diensten die wij u aanbieden nadat u uw woning bij ons hebt gekocht, worden hieronder gedetailleerd beschreven.

  • De verandering van eigenaarschap van de diensten van het nutsbedrijf (water, elektriciteit, gemeenschap, enz.) en de automatische afschrijving van de facturen voor deze diensten van uw Spaanse bankrekening.
  • Een verscheidenheid aan diensten, variërend van het afsluiten van verzekeringen voor uw nieuwe woning, tuinonderhoud, zwembadonderhoud, alarminstallatie, etc....
  • Aangezien wij een bouwbedrijf zijn werken wij met onze eigen loodgieters, elektriciens, timmerlieden, etc.... die tot uw beschikking staan wanneer dat nodig is.
  • Huisrenovatieservice. (Voor meer informatie, zie de rubriek Reformulieren)

De lijst kan eindeloos zijn, als u eenmaal uw woning heeft gekocht, staat Villas Buigues tot uw beschikking voor alles wat u nodig heeft.

Contact met Villas Buigues

Als u vragen heeft, staan onze makelaars tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie