Renovaties en inrichting in Moraira en Costa Blanca

Renovaties in Moraira - Wij creëren huizen met een ziel

Bij Villas Buigues hebben we een passie voor het transformeren van ruimtes in comfortabele en gastvrije huizen. Daarom bieden wij u een opknap- en inrichtingsdienst, om u te helpen het maximale uit uw woning te halen, of het nu voor uw eigen plezier is of om het maximale uit uw investering te halen.

Onze diensten

Persoonlijke service

Ons renovatieteam zorgt voor elk project en zorgt ervoor dat het op tijd en binnen het budget wordt afgerond.

Aangepast ontwerp

Ons team van interieurontwerpers werkt rechtstreeks met u samen bij de selectie van de stukken en afwerkingen om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Voir quelques exemples de maisons réformées

Renovatiedienst in Moraira

In Villas Buigues stelt onze grote ervaring in hervormingen ons in staat om een huis om te toveren in een thuis, met zorg voor elk detail om dat gevoel van welzijn te creëren.

Het enige wat u hoeft te doen is het huis selecteren en wij doen de rest. Wij transformeren het in alles wat u wilt en in de stijl van uw voorkeur, van modern tot rustiek of Ibizaans...

Wij zijn er trots op een geweldig team van specialisten en professionals te hebben, waardoor u een 'anti-stress' service krijgt en het voordeel van het ontvangen van uw nieuwe huis in de kortst mogelijke tijd.

Wij kunnen u helpen met elk aspect van de verbouwing, van de eerste plattegrondtekeningen tot het verstrekken van ideeën en adviezen tijdens het hele proces van de transformatie van uw nieuwe woning, inclusief alle soorten moderniseringen en de nieuwste luxueuze trends. Deze omvatten: keuken, badkamers, vloeren, verbetering van thermische isolatie, sanitair, elektriciteit en een lange lijst van andere renovaties.

Wij renoveren uw huis in Moraira en omgeving

Of het nu gaat om een kleine of grote hervorming, laat uw huis in onze handen en voel het verschil. Ons team werkt niet alleen als makelaar, maar we zijn ook al vele jaren werkzaam in de bouwsector met het creëren van woningen en nieuwbouwprojecten in Moraira en de rest van de Costa Blanca en met het uitvoeren van talrijke hervormingen, zowel gedeeltelijke als integrale hervormingen.

Als u meer details, een offerte of andere informatie nodig heeft, neem dan contact op met onze renovatieafdeling in Moraira of een lid van ons team die u graag zal helpen en alles zal uitleggen.

Contact met Villas Buigues

Als u vragen heeft, staan onze makelaars tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie