Hervormingen en interieurisme

Wij transformeren eigendommen in huizen met een ziel

Bij Villas Buigues zijn we gepassioneerd over het transformeren van ruimtes in comfortabele en gezellige huizen. Daarom bieden wij u een renovatie en interieur service, om u te helpen het meeste uit uw woning te halen, hetzij voor uw eigen plezier, hetzij om het maximale rendement uit uw investering te halen.

Onze diensten

Persoonlijke service

Ons renovatieteam zorgt voor elk project en zorgt ervoor dat het op tijd en binnen het budget wordt afgerond.

Aangepast ontwerp

Ons team van interieurontwerpers werkt rechtstreeks met u samen bij de selectie van de stukken en afwerkingen om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Voir quelques exemples de maisons réformées

RENOVATIES IN MORAIRA

Villas Buigues heeft zeer veel ervaring in het renoveren van woningen. Wij transformeren een woning tot in detail naar een prachtig huis. Alles wat u hoeft te doen is het vinden van een huis en wij doen de rest. Wij veranderen de woning hoe u het wilt zodat u een perfect huis krijgt in de stijl die u wenst, modern, ibiza-stijl, rustiek....

We zijn trots op ons gespecialiseerd en professioneel team en bieden u een project zonder enige stress en in korte tijd beschikt u over uw nieuwe woning. Wij helpen u vanaf de eerste tekeningen en geven u unieke ideeën en meningen over de transformatie van uw woning inclusief modernisering en luxe details: nieuwe keuken, badkamers, vloeren, isolatieverbeteringen, nieuwe water- en elektriciteitsleidingen. Of de verbouwing nu groot of klein is, geef uw woning in onze handen en voel het verschil.

Contact met Villas Buigues

Als u vragen heeft, staan onze makelaars tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie